МІкродобриво Стаффер Мікро
Ціна
1 900,00 грн
В наявності
Хелатне мікродобрива коригує дефіцит мікроелементів зернових, технічних, овочевих культур, плодово-ягідних, виноградників.
Діюча речовина:
- Калій (K) - 25 г/л
- Азот (N) - 50 г/л
- Амінокислоти - 50 г/л
- Бор (B) - 5 г/л
- Залізо (Fe) - 3 г/л
- Марганець (Mn) - 10 г/л
- Молібден (Mo) - 1 г/л
- Мідь (Cu) - 7 г/л
- Цинк (Zn) - 10 г/л
- Біологічно активні речовини рослинного походження
Обробка насіння:
- 0,5-1,0 л/т
Склад добрива | Азот (N), Амінокислоти, Бор (B), Залізо (Fe), Калій (K2O), Марганець (Mn), Мідь (Cu), Молібден (Mo) |
---|---|
Тара | 10 л |
Виробник | Національні Агросистеми НПП |
Формуляція | Рідина |
Для культур | Соняшник, Виноград, Кукурудза, Соя, Ріпак, Буряк, Озима пшениця, Озимий ячмінь, Яра пшениця, Ярий ячмінь, Капуста, Цибуля, Часник, Гречка, Картопля, Томати, Горох, Морква, Яблуня, Зернобобові, Груша, Слива, Вишня, Персик |
Умови замовлення | від 1 тарної одиниці |
Категорії | Главная категория, Добрива, Мікродобрива, |
Переваги мікродобрива Стаффер Мікро:
- Характеризується забезпеченням розвитку кореневої системи рослини.
- Підвищує врожайність та якість с/г культур.
- Стаффер Мікро робить кращим стійкість рослин до різних захворювань та шкідників.
- Мікроелементи знаходяться у формі амінохелатів.
- Стійкість сходів до критичних зовнішніх умов (заморожування, посуха тощо).
Механізм дії:
♻️Амінокислоти → сприяють швидкому проникненню мікроелементів через листову поверхню та мають антистресові властивості.
Добриво сумісне з більшістю інших засобів, які забезпечують комплексний догляд та підживлення рослин - тому Стаффер Мікро гарантує ранню схожість насіння, а також швидке зростання та розвиток культурних рослин.
Інструкція по використанню:
Обприскування з вегетації, обробка насіння.
Регламент використання:
Культура | Норма витрати препарату(л/га)/кратність |
Зернові, технічні, овочеві | 0,5-1,0/ двічі |
Плодово-ягідні | 1,0-3,0 / тричі |
Виноградники |
Умови зберігання:
♦ Термін зберігання 3 роки при температурі від 0 до +30°С.
Напишіть власний огляд