Біоактиватор Стаффер Стрес Контроль
Цiна 875,00 грн
В наявності
Антистресант та багатофункціональний біоактиватор, який має цілу низку позитивних ефектів від застосування на рослині.
Діючі речовини:
- Багатоатомні спирти - 400 г/л
- Гумінові кислоти - до 40 г/л
- L-амінокислоти - 30 г/л
- Борошниста кислота - 10 г/л
- Фульвові кислоти - до 40 г/л
- ДМСО – 30 г/л
- Вітаміни групи В,С
- Флавоноїди
- Антиоксиданти
- Біогенні стимулятори
- Розчинні форми кремнію
Склад добрива | Амінокислоти, Вітаміни, Гумінові кислоти, Багатоатомні спирти, Фульвові кислоти, Янтарна кислота |
---|---|
Виробник | Національні Агросистеми НПП |
Формуляція | Рідина |
Для культур | Соняшник, Ріпак, Буряк, Капуста, Цибуля, Гречка, Картопля, Томати, Горох, Морква, Зернобобові, Баштанні, Груша, Рис, Слива, Вишня, Персик, Черешня, Абрикоса |
Умови замовлення | від 1 тарної одиниці |
Категорії | Главная категория, Добрива, Стимулятори росту, |
Переваги добрива Стаффер Стрес Контроль:
★ Антистресант.
★ Стимулятор зростання.
★ Адаптоген.
★ Кріопротектор.
★ Прилипатель.
★ Інгібітор хвороб.
★ Активатор ґрунту.
Інструкція по використанню:
Рекомендується додавати при кожній обробці в період вегетації, озимі культури - в період кущіння, або за 2-3 тижні до заморозків.
Приватний сектор:
- обробка насіння, розсади, саджанців – 20-30 мл на 1 л води;
- обробка по листу – 30 мл на 10 л води.
Бакова суміш:
- Вода (70% від обсягу) ➟ Стаффер стрес КОНТРОЛ ➟ КАС або карбамід ➟ сульфат магнію (з маткового розчину) ➟ ЗЗР ➟ мікродобрива ➟ вода.
- Включити режим перемішування під час приготування та внесення.
Регламент використання:
Культура | Спосіб,час обробки | Норма витрати препарату(л/га) |
Зернові, зернобобові, соняшник, ріпак, кукурудза, гречка, рис, цукровий буряк, картопля, овочеві, баштанні | Насіннєвих бульб картоплі, насіння овочевих | 0,5-1,0 л/т на 10-20 л/т роб.розчину 2-3% добрива |
Вегетуючих рослин | 0,5 л/га - 0,7 л/га - на 100-300 л/га роб.розчину | |
Плодово-ягідні | Саджанців,вегетуючих рослин | 2-3% р. 1,2-2,5 л/га на 600-1200л/га роб.розчину |
Умови зберігання:
♦ Термін зберігання 3 роки при температурі від 0 до +35°С.
Напишіть власний огляд