Кількість
|
Вартість
|
||
|
НАЙС Бор - концентроване добриво–коректор дефіциту бору у формі боретаноламіну для позакореневого підживлення всіх сільськогосподарських культур.
Фізико-хімічні властивості
|
NH2 |
B |
Щільність, г/см3 |
pH, 1% |
EC, мСм/см 0,1% |
---|---|---|---|---|---|
% до маси |
4,7 |
11 |
1,37 |
8,7 |
0,27 |
г/л |
65 |
152 |
Фізіологічна дія
- Утворення, диференціація твірних тканин та клітинних стінок.
- Регуляція синтезу ауксинів.
- Обмін речовин; утворення, транспорт та накопичення вуглеводів.
- Посилення засвоєння азоту та кальцію.
- Адаптація: посилення холодо-, морозо-, та посухостійкості рослин, запобігання накопичення фенолів.
- Активізація росту пилкових трубочок і проростання пилку, збільшення кількості квіток та зав’язі.
Застосування
Рекомендовано застосовувати для посилення ростових процесів та стимуляції цвітіння. Враховуючи малорухливість бору в рослині, необхідно застосовувати добриво під час всієї вегетації. Кратність обробок необхідно збільшувати на легких ґрунтах з низькою доступністю бору для рослин. Не рекомендується застосовувати за температури вище 25°С, наявності роси або під час туману. Зверніть увагу! Борні продукти не сумісні з фосфорорганічними інсектицидами.
Cфера застосування та норми витрат
Культура |
Норма використання, л/га |
Період застосування |
---|---|---|
Офіційна реєстрація |
||
Ріпак
|
0,5-1,0
|
Восени: Фаза формування розетки |
Навесні: Відновлення весняної вегетації, стеблування, початок бутонізації, розвиток стручків |
||
Соняшник |
2-3 пари листків, ріст стебла, формування зірочки |
|
Цукрові буряки |
4-6 листків, 8-12 листків, період цукронакопичення |
|
Практичний досвід застосування (планується реєстрація) |
||
Зернобобові |
0,5-1,0 |
3-5 трійчастий листок, гілкування, бутонізація, розвиток бобів |
Овочеві культури |
0,5-1,5 |
Активний ріст, бутонізація, зав’язування плодів, дозрівання |
Картопля |
0,5-1,5 |
Активний ріст, бутонізація, формування бульб |
Плодові |
0,5-2,0 |
Рожевий бутон, опадання пелюсток, грецький горіх, до опадання листя |
Виноград |
0,5-1,5 |
Ріст пагонів, утворення суцвіть, формування ягід, інтенсивний ріст ягід, дозрівання |